Är ni seriösa?

Som sagt, det skiljer rätt mycket mellan Tingsryd- och Växjöfans. Det handlar om olika sätt att se på ishockey. Lakejerna jämför det med att köpa en dålig matvara på citygross eller att handla på  Åhlens. Är det fel på varan så klagar man och går och byter mot något annat. Det är just där vi skiljer oss åt. Det genomsyrar hela deras sätt att se på ishockey och ishockeyspelare. Allting har ett pris i pengar, och om det inte håller så är det utbytbart mot något som ger mer tillfredställelse för stunden. Det hade varit oerhört kul att se Gröna Brigaden ställa till med något liknande, att driva en konsumentupplysningskampanj för det allmänt goda på det som Lakejerna påstår sig göra.
***
Jag har ikväll varit iväg och spelat innebandy. Nu mötte vi förvisso ett motstånd som inte höll någon som helst kvalitet, men likväl sitter det väldigt bra med en seger. För egen del var jag tröttare än på länge och bidrog knappt spelmässigt. Enda glädjeämnet var när en av mina närmare vänner fick sig en fruktansvärt onödig tackling med fem sekunder kvar så jag fick rycka ut och agera polis.
***
Och i vanlig ordning förstår inte ens Lakejerna varför vi tycker de är fåniga...

Kommentarer
Postat av: Lakej

Och du har fortfarande inte förstått att det INTE bara är lakejerna som är kritiska till eran bortastå.

Röglefansen, Malmöfansen och även Västeråsarna har efter det öppna brevet hållt med lakejerna i kritiken mot eran vidriga bortastå.

Erkänn ert fel, rätta till, ge ersättnig och gå vidare, hur svårt kan det va?

2010-11-05 @ 23:47:34
Postat av: Hexen

Kära Lakej.....klart pengarna ska betalas tillbaka.....så fort,Lakers ersatt alla stackare som tvingats stå på er bortastå under årens lopp. Erkänn att du inte är riktigt navlad, sluta lipa och gå vidare, hur svårt kan det va?

2010-11-05 @ 23:54:50
Postat av: Batman

Vidrig bortastå... :) Men Fredrik, ingen påstår att vi har en bra bortastå. Vi stör oss bara på ert sätt.

2010-11-06 @ 09:18:44
Postat av: J

Lakej VILL helt enkelt inte förstå att även vi tycker att bortastå inte är bra, då skulle ju hela hans resonemang om TAIF som enögda och sekteristiska bönner falla...

2010-11-06 @ 10:07:38
Postat av: 1923

Livet blir nog så mycket enklare om man målar upp sin verklighet i svart och vitt och sen kategoriserar allt efter denna mall. Det är ett sånt resonemang som för utomstående ter sig ganska ihåligt när det utmanas och bristerna av nyanser blir uppenbara. Även för personen i fråga kan man anta att det blir lite jobbigt när det är uppenbart att verkligheten inte uppför sig efter förutbestämda mönster.

2010-11-06 @ 11:28:18
Postat av: Sverker

Egentligen.. Det handlar om 2 matcher per säsong som alla lags fans ska behöva stå på bortaläktaren i Dackehallen. Kan de inte stå ut med någonting? Jävla lipsillar. Det märks att det inte finns någon stolthet i Växjö.

2010-11-06 @ 12:56:45
Postat av: IKO Fans

IK Oskarshamn har bäst borta stå i Småland, stolt :)

2010-11-06 @ 15:09:29
Postat av: Lakej

Ja det har ni verkligen "IKO fans", det håller jag med om. Och taif har sämst. Så enkelt.

2010-11-07 @ 13:09:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0