November

Idag ståtar SMP med rubriken "Grönvitt grovjobb gav glädjeyra", nästan i klass med smått klassiska "Liraren Larrys läckra lekstuga". Gldäjeyra eller ej så har vi fortsatt ett förhållandevis prekärt läge. Nu gäller det att vi ser till att lördagens match var något av en vändning och att vi fortsätter vinna. De närmsta tre matcherna väntar Bofors, Troja och Sundsvall. Alla matcher i Allsvenskan är att betrakta som tuffa, men om vi nu menar allvar och verkligen vill skaka igång den här maskinen så vore detta helt klart ett bra tillfälle.
***
Jag får väl lov att ta tillbaka lite av den kritik jag riktade mot SR Kronoberg och det reportage som de gjorde från Dackehallen i lördags. Det blev inte fullt så riktat och vinklat som det från början lät och många av de mest provocerande och onödiga frågorna hade klippts bort. Som vanligt är underhållande att höra lakejernas representant försöka intala sig själv att vilka som är storebror i länet avgjörs av vilka som ligger högst i tabellen. Som jag skrev i fredags så handlar sånt om så ofantligt mycket mer än enbart tabellplaceringar och inspelade poäng.
***
Säga vad man vill om amerikansk politik, men den kan vara väldigt fascinerande att läsa om. För mig är många av argumenten fullkomligt obegripliga, men det är intressant att i alla fall försöka förstå hur de resonerar sig fram till sina slutsatser.
***
Har jag någon bilkunnig läsare? Min bil kuggade besiktningen big time i lördags och nu sitter jag här med en brusten krängningsdämpare och glapp i en spindelled. Hur allvarligt är detta och var hamnar jag prismässigt om jag vill få det lagat? Någon som har koll?


Kommentarer
Postat av: John

Lägg upp denna länken i bloggen o se till att få folk att rösta på Taifs matcher!!!



http://www.aftonbladet.se/sportbladet/article8022333.ab




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0