Vilken röra

Julpyntet ska ner. Jag har inte bott länge i min lägenhet men det verkar inte spela någon roll. Likväl är det redan en röra på garderoben och jag vet inte vilken låda jag ska lyfta för att finna den rätta.
***
Conny Strömberg lämnar oss alltså, utan att ha gjort något större intryck. Visst har han ett poängsnitt som nog är högst i laget, det kan vi inte ta ifrån honom. Men ingen kan påstå att han dominerat eller varit framträdande. Med tanke på den ekonomiska situationen vi är i så finns det förstås ingen som helst anledning att behålla honom. Att han går till Örebro kan inte uppröra någon. Men man kan inte låta bli vad som sades i somras när han hamnade i Asplöven i förstaläget. Kanske sa Örebro till honom att kuska runt lite så var han välkommen tillbaka framåt våren när Örebro eventuellt skulle spela kval igen. Örebro såg bra ut utåt när man kickade Conny på grund av disciplinära skäl, och i utbyte fick Strömberg ett löfte om att få komma tillbaka när stormen hade lagt sig. Vem vet. 
*** 
Anton Abele alltså, undra hur han ska lyckas slingra sig ur det här.
***
Det kom inget besked från TAIF igår, nu sägs det komma i mitten av veckan istället. Samtidigt kan man i dagens SMP läsa om hur kommunen ställer krav på föreningen. Vettiga krav förvisso, men det känns som om de borde kommit från oss medlemmar istället. Jag börjar bli mer och mer orolig att vår ekonomi kanske är svårare att sätta sig in i än vad jag först oroades för. Som sagt, det bästa vore nog om alla kort kom på bordet och om alla fodringar och tillgångar kunde benas ut i två olika staplar. Först då kan vi nog förstå vad vi har framför oss. 
***
Fast å andra sidan kan jag minnas helt fel, det kanske inte var våren 2012 Strömberg fick kicken från Örebro efter att ha setts berusad på den där pizzerian. Hur som haver så är det en märklig tur han har tagit.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0