På bortaplan


Mina tankar om Troja upprörde visst. Jag vet inte vilken punkt det är som de egentligen tycker är så kontroversiell. Kanske tycker de att det är helt ok att närmast utebli från ett lördagsderby i Dackehallen. Trojafansen hellre vill att vi kommer överrens och att derbykänslan oss emellan fortsätter att vara låg. Men nu kan Troja-fansen andas ut. Jag ska inte skriva mer om lördagens stekheta derby som de missade. Vi får se om vi ses framöver, kanske åker jag till Sunnerbohov när vi har match där.
***
På Gröna Brigadens hemsida finns en sammanfattning från det möte som GB anordnade i mellandagarna. Jag tycker att det var ett bra möte och att det nog var nödvändigt för vissa att få lufta sina åsikter lite. Men det ger som sagt inga svar och jag kan inte undgå att känna att vissa av de svar som ges är lite för enkla. Men det återstår att se vad som sägs idag på ämnet.
***
Och för övrigt, jag hoppas aldrig vi flyttar en hemmamatch för att spela den på bortaplan 30 mil bort.
***
Biosöndagen förlöpte rätt bra. Jag var rädd att the Hobbit skulle vara lite för fjantig och med för mycket oneliners för barnens skull, men bortsett från Radagast som åker kälke efter ett gäng kaniner så håller filmen sig på rätt sida om tramsgränsen. När det dessutom är en film baserad på en bok som jag har läst ett antal gånger så är jag naturligtvis mer kritisk, men det fungerar bra och filmen håller sig relativt väl i förhållande till förlagan. Life of Pi har jag hört mycket bra om, men jag har aldrig läst boken så jag visste egentligen inte vad jag skulle förvänta mig. Det är ofta de filmerna som blir de bästa. Life of Pi är en oerhört vacker och underhållande berättelse, som knyts ihop oerhört bra och tänkvärt på slutet.
***
På söndag spelar TAIF borta mot Djurgården, och Gröna Brigaden anordnar resa. Är det någon bortamatch jag skulle vilja se det här året så är det Djurgården på Johanneshov. Senast jag såg TAIF på Hovet blev det förlust mot Hammarby, den här gången känns det både större och mer lockande. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0