Lite smålöjligt

Jag är inte mycket för det där med inredning och detaljer, men jag blir mäkta stolt när jag känner att jag har lyckats med något bra. Ungefär som jag känner att jag har klätt mig bra för en gångs skull. Jag har samlat på mig rätt mycket prylar genom åren, så för min del har jag gärna en lägenhet som på ett museiliknande vis påminner om ställen jag har besökt och personer jag har mött. Igår kväll tog jag beslutet att lägga min nätverkskabel bakom min tre meter långa bokhylla, och helt plötsligt känns det som om jag har tillfört en helt ny dimension till min lägenhet. Fyra meter sladd försvann från golvet och museikänslan blev betydligt påtagligare. 

***
Hemmamatch mot Mora, ett typiskt Patrik Ross-lag. En gång när vi mötte dem i Play Off för länge sedan förlorade vi med 5-0, Mora slog ner Henrik Andersson och jag kastade in en studsboll på isen.
***
Svenska hockeyligan och dess medlemmar fortsätter att diskutera och debattera om hur de borde agerat angående NHL-spelare under lockouten. Förvisso kan jag förstå den rent moraliska sidan hos de klubbar som protesterar, men då det uppenbarligen inte fanns några tydliga regler inför lockouten, och att de klubbar som protesterar knappast heller har moraliskt rent mjöl i påsen så blir det lite märkligt. Människan är av naturen egoistisk, och alla klubbar handlar naturligtvis på det vis som gynnar dem allra mest. Det enda som hjälper i såna här fall är tydliga regler med bestämda påföljder om någon bryter mot reglerna. Att enbart luta sig emot moraliska aspekter och en gentlemen's agreement känns naivt. Beundransvärt på sätt och vis, men ändå naivt. ***
Ridsport är givetvis en sport, och Lisa Norden vann VM så hon är ingen tvåa. Nu lägger vi den diskussionen bakom oss. Nästa år ser vi helt enkelt till att rösta, jag lovar att påminna er. Var inte så arga och frustrerade över det.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0