Good times

En söndagsmorgon som denna känns både långkalsongerna och Ekots lördagsintervju guld värda under långpromenaden.
***
Nog tusan hade jag gärna åkt till Stockholm och Hovet idag. På många sätt och vis känns det som vår största bortamatch på oerhört länge, framför allt symboliskt. För 12-13 år sedan spelade TAIF senast på Johanneshov. En minnesvärd resa på många vis. Det var en lördagsmatch och en full buss rullade från Småland mot Stockholm. En full buss på mer än ett vis. I Stockholm väntade uppladdning på Hammarby-krogen ’Kvarnen’, något som definitivt inte uppskattades av Bajarna, något de visade med all tydlighet efter ett tag. Inne på hovet fick vi se ett TAIF i svarta bortatröjor förlora i förlängningen. I en förlängning som TAIF borde fått straff sedan målvakten kastat klubban mot en Larry Pilut som hade dribblat av honom. Efter matchen fick vi göra vårt bästa för att lokalisera alla borttappade och vilsekomna bortafans innan vi kunde åka hemåt igen. Men det blir inget besök i huvudstaden för mig, istället ska jag ner till Sveriges andra huvudstad, Karlskrona, och spela innebandy.
***


Igår slog vi något slags bottenrekord på stryktipset med 4 rätt. Men det betyder inte att det inte var en trevlig eftermiddag på Stars n' Stripes med ett par öl och goda vänner.
***

Jag fann ett gammalt fotoalbum igår och hittade ett par gamla bilder på 12-åringen när han var betydigt mindre tonåring och mindre obstinat.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0