En god kombination

Salta fiskar och gula fiskar, essensen i lösgodis. Perfekt på biobesöket dessutom. Jag var på the Hobbit i eftermiddags och jag är inte besviken. Filmer baserade på böcker man har läst brukar oftast bli en besvikelse, men det här funkade rätt bra. En lagom trevligt äventyrsmatiné. Kvällens Life of Pi har jag däremot än större förväntningar på.
***
Trojafansen har förresten hört av sig, det var tydligen JVM-final på tv och fotbollsturnering i Ljungby. Därav deras frånvaro igår. Okej...
***
Imorgon ska det komma information från TAIF om det ekonomiska läget. Det ser jag verkligen fram emot, både med rädsla och förhoppningar. Oavsett vilken information som kommer så hoppas jag att den är klar och tydlig, och att vi får veta vad vi har att jobba med. Jag hoppas att vi får svar på några av de frågor som florerar och jag hoppas att det finns en handlingsplan redo för hur vi ska vända på läget. Jag hoppas TAIF har förstått att det finns oerhört många som vill hjälpa till och bidra, men som kanske inte ännu har förstått vilka kanaler de ska använda sig av.
***
Det sägs att krämporna blir fler med åldern, och det kan nog ligga något i det. Numera går det knappt en innebandymatch eller träning utan att jag får en ny smäll. Sprickan i revbenet har läkt ihop lagom till att jag nu haltar omkring med en lårkaka istället. Inget ont om er Blekinge-TAIFare, men att spela innebandy mot Blekingelag kan ofta bli spännande, och ofta lite på gränsen. Så även igår.
***
I fredags spelade Vita Hästen - Kristianstad i allettan. Ett par bekanta namn i poängprotokollet där, namn som passar väldigt bra ihop. Det kan inte ha varit lätt för Bankelius att ställas emot Stark och Hansson när det var dags för tekning.


Kommentarer
Postat av: Johan Jakobsson

Jag känner mej orolig över att posten " kundfordringar". Tror av olika anledningar inte vi ska hoppas allt för mycket på den. Dels så ingår där fordringar till företag där föreningen i sin tur är skyldiga pengar. Det finns även företag som inte kommer att kunna betala och då gäller det för föreningen att tänka till, ingen vinner i längden på att kräva in de pengarna till vilket resultat som helst.

2013-01-07 @ 09:42:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0