Inga överraskningar

Vad spännande med ett personligt meddelande från Niklas Holmgren och Tomas Ros.  Vad de än kan tänkas vill mig så har jag dock svårt att tänka mig att det är något positivt för vår del. Troligtvis handlar det nog om Djurgården.
***
Välgjorda dokumentärer överlag är bra, och extra bra är de som intervjuar personerna verkligen var där och som vet vad som hände. Den internationella kampanjen "Why poverty?" som just nu går på SVT gillar jag därför starkt. Det är givetvis är ett ämne som berör mig väldigt mycket, det blir nog ingen överraskad av att höra. . Jag tillhör den flanken som anser att det är del av vårt ansvar att bry oss om vad som sker i vår omvärld. Det är vår moraliska plikt att dela med oss till de som inte har. Vi måste inse att så länge vi har dessa enorma skillnader i välstånd och hälsa mellan folk och nationer så måste vi fortsätta kampen för att minska klyftorna.
***
Swehockey bjuder inte på några matcher idag. Inte förrän på onsdag spelar TAIF borta mot Mora, ett Mora som idag fick klart med med Bobby Ryan, Anaheimforwarden som gjorde 31 mål i NHL förra säsongen och sköt fem mål på åtta matcher i ishockey-VM. Med andra ord en härlig utmaning för Macke Johansson och de andra.
***
Ikväll har jag tränat innebandy, troligtvis mer talanglös än någonsin. Det är påtagligt hur beroende jag är av att vara på hugget, Idag kunde jag likaväl tränat med en snöskyffel eller en skidstav i handen, och resultatet hade varken varit bättre eller sämre. Men i såna lägen finns det bara ett sätt att ta sig igenom träningen, att springa mer och se till att de andra håller i bollen. Så sorglig är världen ibland.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0