Fyndigt

Ikväll kommer Ugglorna till Dackehallen. Just nu känns det som om alla matcher sker i ett avgörande läge. En seger och vi kan intala oss att det vänder, en ny förlust och vi känner bara att vi hamnar allt längre ner i dyn. Just nu känns varje moment avgörande, även om det nog verkligen inte är så. Nog var vi många som hoppades att det skulle ha lossnat efter fem gjorda mål i Ljungby. Men så blev det inte. Målskyttet fortsatte att hacka och hedervärda insatser slutade gång på gång likväl med nya förluster. Därför ser jag ingen mening med att göra några uttalanden inför kvällens match. Det är klart att det finns en vändning och islossning någonstans där runt hörnet. Karlskrona visade väl om inte annat att det kan vara möjligt.
***
Thank allah its friday! Innebandy ikväll, jobb imorgon och jobb på söndag. Sen börjar en ny vecka igen. Här finns det då ingen tid att vila upp sig.
***
Idag var jag på Posten företagscenter för att hämta ett paket. Öppettider, 08.30-10.00 och 15.00-18.00. Jag kom dit 10.07. Och i eftermiddags fickjag ta mig till Ica Dalbo där närmaste "post" finns numera. Kul att komma in genom dörren och se 12 personer stå och köa till den obemmannad postkassan. Länge leve avregleringen!
***
En klok liten innebandyspelare twittrade iväg en limerick idag.
Idag är KHKaren en glad en
-Nu slår vi lätt de andra lagen!
Men förvirringen var stor I arena telenor:
-Det är väl VI som är huvudstaden?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0