Icke att förglömma

Det gäller att komma ihåg vad som står på schemat, både stort och smått. En flygresa till Burma kostar i princip ingenting, Ukraina-biljetter ligger fortfarande och väntar, mellanösternboken och tvättmedlet är ordnat och väckarklockan är ställd inför morgodagens JVM-final.
***
Viasat och S24 har återigen släppt vilka matcher de kommer att visa den närmsta tiden. De matcher som kommer att visas är 10/1 Tingsryd-Rögle i S24, 13/1 Örebro-Tingsryd på TV10 & Viasat Hockey samt 20/1 Tingsryd-Troja på TV10 & Viasat Hockey. Med andra ord blir det storsatsning på tisdagens match mot Rögle eftersom de matcher som sänds på TV inte sänds på nätet.
***
Så var jag inne i den koreanska vardagen igen. Som varje år är det skönt när helgerna är över.
***
Gröna Brigadens forum diskuteras vårt J20-lag mer än det pågående juniormästerskapet i Kanada. För oss har TAIF alltid varit mer intressant än hockey i allmänhet. Precis som det ska vara med andra ord. I helgen tar TAIF emot både Luleå och Björklöven i sin fortsatta kamp för att få vara med i den rikstäckande juniorserien som ska skapas. Diskussionen om vilka som ska få vara med (eller vilka som vill?) i en sån serie är given. Man bör komma ihåg att ishockey är en sport där man tävlar om att göra flest mål och komma så högt som möjligt i tabellen. Att det tydligen finns de som hävdar att annat än sportsliga resultat ska avgöra serietillhörighet var också ganska givet.
***
Så har republikanerna inlett sitt kampanjande i USA. Det är intressant att följa kampen om vem som kan vara mest politiskt korerekt, vem som smidigast kan ta avstånd från bögarna och utan att trampa någon på tårna förklara vilket land som bör invaderas nästa gång. Amerikansk politik är intressant, på sitt eget vis. Precis som om jag läser lakejernas forum så håller jag koll på vad mina politiska motståndare pysslar med. Även om jag tycker det mesta är trams och jag hellre hade ignorerat deras existens, så tror jag att det är viktigt att hålla koll på sina meningsmotståndare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0