Ai Se Eu Te Pego

Den har börjat spelas på P3, och vi kan nog redan nu fastslå att det här blir något av 2012's sommarhit.
***
Jag sa det igår, och säger det igen. Borås hemma ska vi vinna mot. Skit samma hur det går till. Tre poäng ska vi bara ha ikväll. Själv ska jag iväg på födelsedagskalas, så det lär väl bli som vanligt när det är fredagsmatch. Jag är ute och rumlar runt i Seoul för att komma hem någon gång runt kl 04. Jag slår på datorn, klickar mig in på everysport och ser resultatet. Sen somnar jag ifrån ganska omgående och får kolla upp resultatet imorgon när jag vaknar istället. Ni andra ska till Oasen och äta pizza och dricka öl innan ni fortsätter till skybaren och till Dackehallens ståplats. Absolut inget ont om Seoul, men just nu hade jag gett ganska mycket för att få uppleva en fredag i Dackehallen istället.
***
Så har jag äntligen lyckats komma över säsong 2 av danska Borgen. Säsong var bland det bästa jag har sett, och om tvåan bara når halvvägs till den nivån så är jag glad.
***
För att få lite fredagsmatchkänsla så spelar jag i alla fall Dackehallsklassiker här hemma innan jag ger mig ut i vimlet. Man får vara nöjd med det lilla.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0