Tack Tingsryd


En bild från årets trevligaste fest. I projektbyrån Wallrides ateljé i Växjö på annandagen.
***
Ännu en seger i Sundsvall. Återigen skrämmer vi bort det där kvalseriespöket var gång det börjar visa sig runt hörnet. Det är många som säger och skriver att vi är för bra för att behöva kvala för att hålla oss kvar. Men lik förbannat har vi inte helt och hållet lyckats utöka avståndet neråt tillräckligt mycket. Nu är det återigen nio poäng neråt och i alla fall för den här omgången så slipper vi känna av någon ångest.
***
Jag vet inte om den här nyheten säger mest om SMP, om Tingsryd eller om journalisten Bernd Blankenburg, men underhållande är den i alla fall.
***
Sverige - Bahrain spelade igår en högkvalitativ träningsmatch mot Bahrain. Att Sverige fortsätter spela dessa tveksamma landskamper kan man säga både det ena och det andra om. Helt plötsligt igår var klockan ett på natten i Korea så jag passade på och letade upp en bra stream av TV4s sändning från Doha. Det är ett intressant lag Sverige har, men trots allt så gav jag upp och stängde av i halvtid. En timme innan nedsläpp i Sundsvall.
***
Mark Santorelli, vaknat igen?
***
Mot Alla Odds, ungefär precis så bra som jag hade hoppats på. Jag har alltid varit svag för program om verkliga människor. Man skulle kunna kalla säga att jag gillar dokusåpor, men jag tror att sanningen är att jag föredrar program där ingen slås ut utan alla är vinnare. Typ. Svårare än så behöver det inte vara att göra ett bra TV-program.
***
Ytterligare en person kan nu nog skriva upp sig på den gode Fahlanders svarta lista.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0