Jag är inte bitter

Enligt twitter så är sjävlate Peter Andersson inbjuden till SMP's lakersmagasin på fredag. Det kan nog bli ett sevärt program. Sällan har en TAIF-spelare varit så utskälld av den egna publiken som Peter Andersson var. Kombinationen att vara lagkapten samtidigt som han var loj och oengagerad gick aldrig riktigt hem hos den grönvita publken. Sen hamnade han i Mörrum och blev Peter den Store med halva blekinge. Det vore kul att höra vad han har att säga om karriären.
***
Det är alltså med spännband man ska sätta upp vägskyltar, inte med kedjor.
***
André Peterson är alltså uppkallad till Ottawa Senators i NHL. Vi fick aldrig se Peterson spela för TAIF's a-lag. Men likväl har vi nu alltså två killar med TAIF som moderklubb i NHL. Det är helt klart värt att lyfta fram. Kanske ett webb-TVprogram om TAIF's juniorverksamhet...?
***
Ständigt detta jävla Sundsvall. Det verkar som förgjort att skaka oss av dem. Nu står vi inför ännu en match som kan dra oss in i bottenstriden, igen. Förlust imorgon så är vi bara otäcka tre poäng över strecket, förlust och vi har återigen nio poäng ner. Det känns i alla fall betryggande att vi har haft hyffsat lätt mot de andra bottenlagen i år. Så med det i ryggen hoppas jag på det bästa.
***
Privatisering för privatiseringens skull och skola till salu på blocket. Länge leve den svenska välfärden!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0