Kommentarer som värmer, del 2.

Efter i princip varje match så twittrar Kallinges tränare Patrik Klüft beröm och ett tack till de supportrar som har stöttat laget. Jag vet inget om hur bra KRIF's supportrar verkligen är, eller om de förtjänar något beröm, men Patrik Klüft gör det. Jag tror inte spelare och ledare förstår hur glada supportrar blir när de får beröm eller uppskattning.
***
Eftersom KVP inte finns på nätet så fick jag ett par citat skickade till mig igår. "För övrigt måste den film som visade strax innan nedsläpp igår vara något av de märkligaste och obehagligaste jag sett i en ishockeyhall. Ett gäng mc-knuttar iförda taiftröjor, kamoflagebrallor och rånarluvor dansade runt i 5 minuter , bland annat inne på arenans urinoar. Det var som om ett gäng ryska fotbollshuliganer landat mitt i de smålänska skogarna. Hade man inte velat vara en fluga på väggen på taifs kansli när denna iden kläcktes?" Det är oklart om det här går under rubriken beröm och uppskattning dock.
***
Jag tycker inte om media som uttalar sig i saker de inte vet. Jag tycker inte om media som inte gör tillräcklig research eller är källkritisk. Angående Nordkorea får man ofta läsa nyheter som bygger på skrönor och myter. Här är ett radioreportage som visar hur enkelt det kan vara att förvrida sanningen.
***
Mer citat; "Det är lätt att förstå varför många av topplagen har problem i NGA denna säsongen, Tingsryd hemmapublik kan i snälla ordalag kallas för "Ilsken". Det låter betryggande. Dackehallen får aldrig bli en trevlig plats att komma till. 
Tingsryd hemmapublik kan i snälla ordalag kallas för "Ilsken"
***
Igår var en stor dag. Jag valde att byta profilbild på såväl Twitter som på Facebook. Efter att länge haft en TAIF-logga som avartar så har jag äntligen tagit ett steg i utvecklingen. Det blev ingen storslagen bild, men åtminstone en bild som jag har fotat själv, och som har något med mitt nick att göra.

Kommentarer
Postat av: Hockeyvän

Bara det hjälper TAIF så får man väl reta upp sig på något innan nästa hemmamatch då.

Eller är inte Troja tillräckligt bra för att förlora tack vare publikens ilska?

2012-01-12 @ 12:46:00
Postat av: Mocek

Spelarbloggen som du hittar här:

http://krifhockey.blogspot.com/

Hyllar också WA i stort sett i varje inlägg och talar om hur viktigt det är

2012-01-17 @ 00:25:33
URL: http://mocekbrothers.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0