Om alla slut ändå vore lyckliga


Thierry Henry, förstås. Som jag gillar honom, och vilket vackert slut det här vore på en riktig saga. Det finns alltför många comebacker som dessvärre inte slutar lika värdigt.
***
Gröna Brigaden bjuder in sina och TAIF's medlemmar till att följa matchen Örebro - TAIF på storbilden på Mårdslycke krog. Under kvällen serveras det tacobuffé för 100kr och dricka finns att köpa i baren. Alkoholhaltiga drycker går att köpas mot uppvisande av legitimation. Det är drop-in från klockan 17.00. Sändningen början 18:30. Allvarligt talat, passa nu på och dyk upp när det anordnas något. Att kolla på TAIF ihop med likasinnade borde vara lockande tycker jag. 
***
Ikväll tar vi emot Rögle BK och S24 sänder direkt. Matchstart 03.00. Jag antar att ni vet hur det känns nu för tiden. Det är inte annat att göra an att gå till sängs tidigt, ställa väckarklockan och hoppas på det bästa. I kylskåpet finns nudlar och en stor flaska cola, så jag tror nog att det här ska gå bra. Frågan nu är bara hur jag ska lyckas somna. Något av P3's samhällsprogram brukar vara väldigt trevliga och passande att somna in till.
***
Gröna Brigaden har salt ut sig. Deras korplag består nu enbart av legoknektar som spelar under falsk flagg. Välkommen till den moderna ishockeyn...
***
Det börjar bli Millenium-feber i Korea. Stan är tapetserad med tuffa affischer med Lisbeth Salanders och Michael Blomqvists ansikten. "ven undertecknad har dragits med i stormen så det blir ett biobesök nu i veckan antar jag. Tanken var faktiskt att vi skulle gå ikväll, men det får jag nog lov att avstyra då med tanke på vad som väntar senare i natt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0