Ode to smokin' Joe

Ni kanske har sett den redan, jag vet att den gick på SVT för något år sedan och att jag skrev om den redan då. Igår kväll när jag kom hem såg jag doumentären 'Thriller in Manilla', om matchen mellan Muhammad Ali och Joe Frazier i Manilla, Fillipinerna. Det är oerhört många, däribland även jag, som har haft en heroisk och glimrande bild av Muhammad Ali. Men när man ser den här dokumentären får man se det andra sidan av myntet. Man får se uppstådelsen ur motståndarens synvinkel. Helt plötsligt framstår inte Ali som särskilt hedervärd. Dokumentären vrider på begreppen och för ovanlighetens skull håller jag på den betydligt mer nedtonade och sympatiska Joe Frazier. Ali är kanske den som snackar mest och högst, men om man lyssnar på vad de säger så säger Smokin' Joe de intressantaste sakerna. Det här är en av de bästa idrottsdokumentärerna som finns där ute, och går att ladda ner här.
***
Vissa saker börjar ordna till sig och vissa bitar faller på plats. Igår köpte jag en flygbiljett Sanoi-Vientiane, Laos. Sen får vi se vart det bär av efter det.
***
Viasat sänder ikväll Örebro-TAIF, det verkar svårare att finna en bra stream från den sändningen än från JVM. Det kanske är lika bra i och för sig med tanke på att jag nog inte är i toppform i natt vid nedsläpp. Ikväll kommer den första av många guldfester att gå av stapeln. Efter att ha vunnit den koreanska ligan så tror jag att vi kan använda vårt guld som anledning till fest ganska många gånger framöver.
***
Såja Henrik Zetterberg, till och med bättre än Forsberg gjorde det.

Kommentarer
Postat av: Greven

hej. Örebro-taif sänd på viaplay.se. ganska många som inte har koll på det, kanske lite dålig reklam av viasat.

2012-01-13 @ 10:44:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0