Växjö suger pung


Det är lika chockerande var gång som det dyker upp folk som inte har insett Växös storhet. Växjö är min stad, och oavsett vad så saknar jag den.
***
Jag tog idag igen vad jag hade missat på Twitter sedan igår kväll. Det handlade mer eller mindre uteslutande om TAIF-spelarnas kväll på stan, om Evra och Suarez, om Melodifestivalen samt om hyllningen av Mats Sundin i Toronto. Blandat gott och ont med andra ord.
***
Själv har jag haft en helg som nästan i vanlig ordning bjöd på sociala event såväl fredag som lördag kväll. Jag har trots alt väldigt många vänner i Seoul, och det blir inte lätt att lämna allt detta bakom sig. Just nu saknar jag lugn och ro, men jag är också smärtsamt medveten om att efter ett par veckor lugn och ro så tränger sig rastlösheten på. Det kommer infinna sig en tomhet när det inte finns BBQ´s, screengolf, elektro-klubbar i världsklass, 24/7 allting och ett ständigt flöde av evenemang. På så vis suger nog Växjö trots allt.
***
Mats Sundin om att inte ha vunnit någon Stanley Cup;
"– Nej. Jag hade möjlighet att gå till flera lag bara för att få chansen vinna Stanley Cup. Men det skulle känts som att vinna ett OS-guld och spela för Kanada eller Tjeckien. Så tänkte jag i alla fall. Skulle jag vinna Stanley Cup skulle jag göra det här. Jag kunde haft fler meriter om jag varit mindre lojal mot Toronto. Men när jag tittar tillbaka är jag jävligt stolt över de beslut jag tagit."

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0