Snön faller...

...och vi med den, det blir mycket bättre sen.
***
Efter en dag utan internet försöker jag nu ta in vad som har hänt under dagen. Jag börjar med att lyssna till Torsten Liljegren på Sveriges Radio P4, tar mig för pannan och försöker se nyktert på saken. Det går inte att komma ifrån den våg av varsel och uppsägningar som har gått genom Sverige, Kronoberg och även Tingsryd kommun den senaste tiden. Tingsryds industrier har varit hårt drabbade senaste tiden, helt klart. Så om det nu är så att 70 sponsorer hoppat av eller dragit ner på sponsorpengarna i höst så blir det förstås väldigt svårt för TAIF, det kan inte ens den största TAIF-hataren blunda för.
***
Matchstart ikväll framskjuten till 19.30. Fahlander har frammanat ett snöoväder utan dess like.
***
Men... hur man än vrider och vänder på det uppkomna läget så blir förstås värvningen av till exempel Conny Strömberg än mer tveksam. Vad ville man åstadkomma med det? Såg läget så bra ut för ett par veckor sedan att man trodde sig ha råd med en till värvning? Eller tyckte man det var värt att chansa? Det var det inte i så fall.
***
Ikväll hamnar jag på innebandy, igen. De lokala grannklubbarna möts så  vad passar väl bättre än att fylla termosen men lite kaffe och åka på en spionrunda. Innebandy har aldrig intresserat mig nämnvärt, men sett ur ett socialt perspektiv kan det säkert bli en trevlig kväll. 
***
Jag är överlag på tok för dåligt insatt för att veta vilka rykten jag ska tro på. Därför vill jag inte uttala mig alltför mycket om vem som har gjort fel. Men en sak vet jag, och det har jag nämnt tidigare, det stora strukturella felet som har begåtts de tre senaste åren är att vår riktning och mycket av vår identitet har försvunnit. Föreningen har spretat åt alla håll och verkat sakna vision vad det gäller spelare, spel och hur man ska hantera sin publik. De senaste årens lagbyggen verkar närmast ha varit avsedda för att skapa så lite möjlighet till identifikation och igenkännande som möjligt, något som tidigare har varit vår stora styrka. Där tror jag grunden har lagts till en hel del av det som briserade idag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0