Så kan man också visa "sanningen"

Det var förstås bara en tidsfråga innan någon skulle ta en stillbild när pucken har lämnat ribban och är på väg ut igen, för att visa att pucken "tydligt är inne". Så enkelt (och roligt?) det är att visa att vi TAIFare återigen har fel och på så vis gör bort oss... Alla stora svenska tidningar har stoppat kommentarer från anonyma läsare som vill använda internet till att häva ur sig all skit de kan komma på. Det hindrar dem dessvärre inte från att göra det på mindre kontrollerade ishockeysiter. Lakers forum är just nu ett sånt totalt haveri för allt vad Nätetikett heter.
Aftonbladet bidrar ju förstås inte till vår sak efter en liknande bild och rubriken "Korrekt mål blev bortdömt". Vi får nog räkna med att även i fortsättningen vara ganska motarbetade i den här frågan. Och därmed tycker jag inte att det bör bli någon fortsättning på den här frågan. Visst, det är ett stort felbeslut och Hockeyallsvenskans och dess VD Stefan Bengtssons arbete med att försöka mörka det felbeslutet tycker jag är obehagligt, men jag har svårt att se att vi i Tingsryd kommer få ut något av att dra den här debatten vidare. Det kommer bara bli ett ohyggligt energiläckage för en strid som vi tyvärr inte kan vinna.
***
Än så länge påminner säsongen ganska mycket om förra året, rent resultatmässigt. Hur dåligt folk än må tycka att vi har inlett säsongen så har vi tre uddamålsförluster på fyra omgångar. Något som vi märkte ifjol blir väldigt slitsamt i längden. Vi kan behöva lite känsla av att pucken studsar vår väg och att vi får lite oförtjänta poäng, ett par omgångar i rad.
***
Som sagt, vi bör nog släppa det här med videogranskningen för vår egen skull. Men jag väntar fortfarande på en bild till som jag tror kan vara värd att visa, så jag lär återkomma till ämnet, dessvärre.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0