En ny förlust

Igår kväll var tanken att jag skulle gå och lägga mig tidigt. Men när jag hade laddat ner, och fastnat, i den danska TV-serien Borgen så rann klocken snabbt iväg. När jag insåg att klockan redan var 01.30 så kändes det ju bara dumt att inte vara vaken till nedsläpp kl 02. Jag, liksom de flesta andra antar jag, kände att Malmö nog skulle vinna det här, och om de väl avgjorde tidigt så kunde jag då gå och lägga mig. Nu blev så inte fallet, och det fanns anledning att följa matchen ända in i slutet. Med en väldigt god Malmöitisk rapportering via everysport, en ganska pessimistisk TAIF-chat samt ett par avsnitt till av Borgen så gick det ett par timmar till. Nu gick det inte vägen igår, och jag är betydligt tröttare idag än vad jag borde gjort.
***
OK visst, Aftonbladet är inget större nyhetsmedium, vilket vi bland annat såg härom dagen, men vad har hänt de senaste veckorna? Förra veckan var det i ett par dagar stora rubriker om en Starcraft-turnering i Spanien. Var, utanför Korea, är det intressant? Och de senaste dagarna har de toppat sin hemsida med diverse nyheter om facebook. "Hatvågen mot Facebook", "Din facebook-status kan förändra ditt liv", "Nya uppgifter om hur Facebook övervakar användare", och så vidare. Samlar aftonbladet klick för att tillfredställa annonsörerna, eller är facebook verkligen så viktigt i dagens samhälle?
***
Någon som vet vad det är med Kauppila? Och Koivisto? Jag gillar inte att spelare bara saknas så där helt plötsligt utan nämnvärd förklaring. Speciellt inte efter den senaste veckans händelser.
***
Igår damp Gröna Brigadens medlemstidning Trabanten ner i min brevlåda. Hela vägen till Korea. Jag tycket det är en bra idé med en tidning. Om inte annat så kan det vara ännu ett sätt att öka medlemsantalet, och därmed inkomsterna till föreningen. Ni är många TAIFare som läser här, och som nog inte är medlemmar i Gröna Brigaden. Så ni vet inte vad ni missar, och så bör det kanske förbli.
***
På tal om facebook, nu har jag kommit upp i över hundra personer som gillar min sida på facebook. Det känns som att den sidan har blivit allt viktigare för mig, om jag inte lägger upp en länk där om att jag har uppdaterat bloggen så faller besökarantalet markant den dagen. Med andra ord borde jag se till att få fler likes, och därmed fler besökare.

Kommentarer
Postat av: Henke

Håller med dig om Kauppila o Koivisto. De behövs verkligen, även om det verkar som om Koivisto blivit lite av en hackkyckling för tillfället (mig ej förståligt).

2011-09-29 @ 22:37:57
Postat av: Kirre

Ja eller förståligt, de verkar inte ta ngn ledar-roll alls. Känns faktiskt som de fuskar sig undan både träning och match. Typ, sista säsongen i karriären, låsta av ett (bra) kontrakt. Vi gör vad vi känner för typ.

2011-09-29 @ 23:06:40
Postat av: Torsten går på elitseriehockey i Vida Arena

http://www.youtube.com/watch?v=dXE-VJhT5E4

Jodåsåattmen.....

2011-09-30 @ 00:02:00
Postat av: Joffemannen

Förstår inte riktigt "Så ni vet inte vad ni missar, och så bör det kanske förbli." - är tidningen så dålig eller vill du den ska fortsätta vara exklusiv?

2011-10-18 @ 15:17:08
Postat av: 1923

Haha, det var främst exklusiviteten jag syftade på.

2011-10-20 @ 06:56:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0