Nygamla, blivande och gamla spelare


Simon Dahls namn finns idag i laguppställningen för J20 som har bortamatch mot Södertälje. Samma Dahl som i somras flyttade hem till Tingsryd, för att sen istället skriva på för Mörrum där han bröt kontraktet på grund av bristande motivation. Nu är uppenbarligen motivationen tillbaka antar jag och Simon har återigen Dackehallen som hemmahall. Utan att dra några djupare paralleller så påmminer det om när Chrille J för ett par år sedan också bestämde sig för att varva ner, för att ett par månader senare skriva på för Växjö. Så, jag kan förstå om det i alla fall är en eller annan Mörrumsupporter som inte är helt nöjd. Simon Dahl är helt klart en stor talang, och det vore oerhört tråkigt om det inte blev något av den talangen. Vi får helt enkelt hoppas att han är på rätt väg igen och med aningen klokare rådgivare runt omkring sig.
***
Om det fanns tävlingar i att göra så lite som möjligt så hade min söndag varit en toppkandidat. Att jag har suttit och sett fram emot att klockan skulle bli 21.00 så TAIF - LHC J18 skulle sätta igång på swehockey säger ungefär hur actionfylld min dag har varit. Men idag är söndag och efter två hårda nätter på stan så tror jag inte att jag hade varit kapabel till några större utsvävningar idag. Imorgon ringer dock väckarklockan och det är dags att sitta ner på kontoret igen. Förhoppningsvis med en sprängfylld mailbox
***
På tal om Mörrum, Olof Svensson har 5+6 på 13 matcher och Tomas Lundström har (bara!) 0+2 på de nio matcher han står registrerad för. Och på tal om div1, Fredrik Hansson har 2+6 på 13 matcher i KIK. Dessutom har Viktor Tisell bäst räddningsprocent (94,66) av alla målvakter i div1F, precis som vanligt med andra ord.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0