27/10

Tjugosjunde oktober, 27 - 10. Magiska siffror. Ett datum som har betytt mycket, och som nog kommer att göra det även i fortsättningen.
***
Min vän åkte tidigt imorse till Incheon Airport för att ge sig vidare ut på nya äventyr. Då han behövde komma i säng ganska tidigt så var det ett strålande tillfälle för mig att ta upp mitt hockeyintresse igen. SR direktsände Kronobergsderbyt i mina hörlurar och det var en fröjd att höra hur vi körde över Troja. Runt kl 04.10 gjorde Ottosson 7-3 och då ringde också min mat-och-sov-klocka och förkunnade att det var läggdags. 
***
Men Lakersfans, är inte det här del av den moderna ishockeyn som ni talar er så varma för? Av med skygglapparna och sluta vara såna bakåtsträvare. Klart att ni ska ha Cheerleaders på matcherna, jag tror inte ni vore desamma utan dem. Mitt råd till er är att vara rädda om er identitet och det som har tagit er till var ni är idag.
***
Anledningen till mitt uppehåll var alltså att jag lämnade Sydkorea för två veckor. Jag reste till Hong Kong för att få ett kinesiskt visum, vidare till Kina för att få ett nordkoreanskt visum och slutligen vidare till Nordkorea. Sällan har jag varit med om en så spännande och givande resa. Det kostade en hel del, naturligtvis, men det var det värt. Dels var jag glad att få chansen att åka till Nordkorea innan jag gör mig själv allt för ovälkommen, och dels så ökar det min egen trovärdighet i mitt arbete att göra mig ovälkommen.
***
Vi är många som med all rätt har kritiserat flera av Anders Gustavssons värvningar sedan vi gick upp i allsvenskan. Nu har jag som vanligt inte sett några matcher, men jag får likväl ett intryck av att Santorelli och Meuller har höjt vårt spel, rent statistiskt i alla fall.

Kommentarer
Postat av: Martin

Jag ser ingen i Lakers orginisation som uttalar sig i artikeln? Dem är säkert helnöjda, men det är klart, du tar varje chans du får att klanka ner :)

2011-10-27 @ 09:08:35
Postat av: 1923

Du har så rätt. Det är ingen från Lakers organisation som uttalar sig, och jag tar varje chans jag får att klanka ner.

Men när jag skriver "Lakers" så syftade jag mer på hela koncetet Lakers, inte enbart styrelsen eller Anders Öhman.

2011-10-27 @ 09:28:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0