So cool!

Sistar - So cool
Ofrånkomligen blir jag alltid orolig en gång i halvåret ungefär. Mitt liv de senaste åren har gått i cykler på 6 månader och i slutet på varje cykel börjar jag bli orolig eftersom jag inte har planerat vad jag ska göra nästkommande 6 månader. Stabilitet och trygghet har aldrig varit min grej, även om jag ibland önskar det. Den senaste veckan har dock den ack så bekanta oroskänslan börjat gnaga i mig igen. Vart ska jag ta vägen? Vad är det värt att vara kvar i Korea? Vad har jag att komma hem till? Var vill jag bo? Vad ska jag göra? Men idag tror jag poletten föll ner och det blir ytterligare ett par månader i Korea efter nyår, såvida inte plan A mot förmodan skulle falla in. Sen passar jag på att unna mig ett par ordentliga månader på luffen innan det nog är dags att bli vuxen på allvar.
***
Växjö - TAIF J20 2-3, klart att det är värt att nämnas!
***
Julian Assange ska alltså bli utvisad till Sverige. Det vore minst sagt på tiden att han tar tag i vad som hänger över honom. Det må va hänt att det är ett fall som är ganska suspekt om man läser in sig på det, men det är inte skäl nog att undvika rättegång som han gör. Dessutom skulle det nog gynna Wikileaks goda sak, vare sig han blir dömd eller ej. Jag börjar bli trött på allt hans trixande som smutsar ner Wikileaks rykte.
***
För första gången på ganska länge känns det som att det är lite positiva vibbar runt vårt TAIF. Helt plötsligt vågar folk tro igen. Nu ska vi vara noga att påpeka att det är en tunn balansgång vi har framför oss för att kunna hålla i den här känslan, eller för att bygga upp någon slags stabilitet. Men ingen kan ta ifrån oss att vi i alla fall verkligen är på väg. Nu gäller det att vi håller oss coola, och inte låter en liten motgång putta ner oss djupt i det hål vi precis har klättrat upp ifrån. Nu biter vi ihop och tar oss så sakteliga uppåt. Blir det ett steg bakåt imorgon så får vi ta två steg framåt i nästa match.
***
I Korea är man jävligt utanför om man inte har de senaste mobilerna, Ipadsen eller vad det nu är som gäller. Att jag inte har en smartphone är för många här helt oförståbart. Jag hade gärna haft en smartphone, men då jag inte vet var jag kommer att bo i framtiden så känns det så dumt att lägga pengar på en dyr telefon som jag inte kommer att kunna använda optimalt när, eller om om, jag byter land. Hur som helst, hade jag haft en ordentlig telefon så vet jag att jag utan tvekan hade börjat twittrat för länge sedan. Nu finns jag dock trots allt på Twitter, men det blir nog inte så många inlägg från min sida. Jag registrerade mig idag men mest för att kunna hålla koll på vad alla andra skriver och påstår. Nu har jag i alla fall Twitter, och nu kan jag känna mig cool.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0