Inte fullt så mycket ishockey

Under alla åren på Växjö Universitet så upparbetade jag en ganska bra förmåga till att kladda i mitt block samtidigt som jag lyssnade på föreläsaren. Igår var jag på en konferens som handlade om hur utomstående media kan påverka framtiden för Nordkorea. Det var en oerhört intressant konferens där en av journalisterna i dokumentären Burma VJ nog var allra intressantast att lyssna på. Hur som helst, jag satt och lyssnade samtidigt som jag förstrött skrev TAIF med samma blockbokstäver som jag gjort sen högstadiet. Nästa gång jag tittade upp så hade jag en filmkamera i ansiktet. Så nu återstår bara frågan om jag framställs i Koreansk TV som en ointresserad och orakad västerlänning, eller som en stolt TAIFare med grym simultankapacitet.
***
Idag är det 20 år sedan Freddie Mercury dog. Med andra ord en bra dag att bjuda er på vad som kan vara tidernas bästa låt.
***
Jag hatar att shoppa. Jag får en närmast ångestliknande känsla när jag kliver in i klädbutiker och får massa frågor från personalen . Men ibland måste jag, och då har jag ofta samma plan. Jag vet vad jag vill ha i förväg, jag finner en lämplig butik och gör en militärisk insats. Igår var jag ute efter en tjockare och aningen finare kofta, gärna med luva. I andra butiken fick jag napp omgående, och när jag provade den så satt den perfekt. Done deal. In och ut på tvåminuter.
***
På tal om musik. Här är Dackehallsklassikerna som en playlist på Spotify. Framför allt känner jag att Carlene Carter, The Marcels, J. Gelis Band samt Tom Robinson Band är låtar som jag är oerhört glad att jag kunde återknyta till. Tack till alla som tipsade både här i bloggen och på Twitter.
***
Piratpartiet vill att internet ska vara fritt. Men ibland undrar jag om det inte vore bäst om det fanns vissa mognadskrav på att få vara del av det offentliga rummet.
***
Hur nöjd jag än är med min nya tröja så har det visat sig att tröjan jag provade i butiken var större än den tröja jag fick med mig i min kasse, trots att det är samma storlek. Så just nu pågår en intensiv utstretchningskampanj så jag kan ha tröjan på mig imorgon när jag ska på fest med nya ambassadören.

Kommentarer
Postat av: C

Man trodde ju att även Fahlander skulle växa upp och bli vuxen men det verkar inte hända. Tyvärr för honom så är det bara han som verkar korkad efter sådana inlägg.

2011-11-26 @ 13:09:40
Postat av: pet

Jag har sett honom live , en riktigt fullfjädrad psykopat.

2011-11-27 @ 09:33:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0