En bra start

Det har varit ännu en fin dag i höstsolen. Temperaturen ligger nu nära 20 grader och det är en fröjd att vara utomhus. Jag vaknade upp med rätt tunga ben efter gårdagens innebandy så då var det ganska skönt att gå ut och skaka av dem lite. Man får dessutom passa på att gå ut så länge vädret trots allt tillåter det.
***
Det är imponerande hur snabbt det går att konvertera bilderna från målkamerorna numera. Jag tror konverteringstiden har minst halverats sedan Borås-matchen. Som de flesta andra tycker jag också förstås att det är ganska skönt att måldomaren nog gjorde rätt som inte signalerade mål i den situationen. Om inte annat var det nog bra för vår egen del, så vi slipper lägga någon onödig energi på det.
***
Jag måste säga att det var väldigt trevligt att vakna idag, sätta på datorn och surfa in på TAIF.nu. Jag lyckades sätta igång klippet med höjdpunkter utan att ha sett resultatet. Det blev nästan, nästan lika spännande som att se hela matchen. Att sen fortsätta dagen med att skriva mail och lyssna på gårdagens Brunchrapporten samt Tankesmedjan är nästan, nästan som att vara hemma. Det brukar vara svårt för mig att erkänna, men jag tror det finns en viss hemlängtan någonstans inom mig.
***
Anna Ternheim släpper nytt album. Härligt!
***
På tal om att längta hem. I december åker jag med all sannolikhet hem till Sverige för att arbeta klart med mitt projekt. Planen för min del är sedan att stanna över jul i alla fall. Idag slängde jag en titt på spelschemat och blev minst sagt besviken när jag inser hur svårt det kommer att vara för mig se någon TAIF-match. Den match som är mest trolig för mig nu verkar vara Leksand - TAIF den 14e december. Mitt projekt tar slut i Stockholm på förmiddagen den 14e. Så därför uppmanar jag redan nu alla Stockholmstaifare att slå följe med mig på tåget till Leksand. Och jag uppmanar samtidigt Il Postino att köra upp till Leksand så jag har skjuts hem till Växjö igen efter matchen...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0