Upp på hästen igen

Alla som såg matchen igår har nog ungefär samma känsla över resultatet. Det var en förlust som ingen direkt kan opponera sig emot. Leksand var större, bredare och starkare på alla sätt och vis. Det går inte påstå att vi igår vek ner oss, snarare fanns inte energin till ännu en 'skräll' efter fredagens festtillställning. Vi fick en ganska olycklig start, och tvingades jobba oss in i matchen. I andra perioden börjar det kännas som om vi är igång och skapar en del småchanser, men när Hurtubuise gör 3-0 så går rullgardinen ner helt. Stort + till Gröna Brigaden som likväl fortsätter att sjunga och dansa.
***
TV-serien 'Bron'? Finns det någon som har sett den och har ett omdöme, bör jag ladda ner den?
***
För två veckor sedan så hade 0-5 hemma mot Leksand känts som ännu en spik i kistan. Efter den senaste tidens segrar så finns det dock en känsla av ro och stabilitet som inte har funnits tidigare. Vi behöver inte ha panik eller spela med kniven på strupen inför varje match. En ganska behaglig känsla, men livsfarlig om den blir alltför bekväm. Gårdagens förlust kan ha varit en naturlig reaktion, men nu lägger vi den bakom oss och vinner nästa match istället.
***
Jag blev tillfrågad om jag ville ställa upp för ett företag som behövde svenskar här i Seoul. Det visade sig vara tal om någon slags datorprogram som sysslar med röststyrning av något slag, och därför behövde de svenskar som kunde lära programet hur svenska låter. Jag fick 400 kronor i handen för att läsa upp ett manus i 15 minuter. Saken blev inte sämre av att studion bokstavligt talat låg runt hörnet från där jag bor.

Kommentarer
Postat av: Kim

Du ska definitivt ladda ner Bron, det bästa som sänts på länge. ser den själv på svtplay då gumman ser på Greys på samma tid.

2011-11-07 @ 19:53:48
Postat av: kim

Förresten skoj att det går bra för er, vi vill aldrig ha tillbaka er i ettan, beror väl på att vi inte plockar så många poäng i våra möten.

2011-11-07 @ 19:57:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0