Vem är väl jag att döma...

Till lunch idag så såg jag en sändning av Almtuna - Växjö. Jag fick se Almtuna gå upp till 3-1 och med all säkerhet vinna matchen innan jag gick därifrån. Vad som dock blev uppenbart för mig var att om jag hade haft skygglapparna på och ett fundamentalt sätt att se på grannklubbarna så hade jag redan nu börjat håna Växjös nya målvaktsvärvning. Eftersom jag vet (som folk alltid verkar veta...) hur mycket han kostar så blir det väldigt lite hockey per krona, som det så fint heter, i det fallet.

Men jag är väl inte den som får för mig att börja betygsätta spelare i motståndarlaget efter att endast ha sett enstaka glimtar eller efter vad jag har läst i media? Tänk om jag drev en blogg eller levde mitt liv genom ett forum-nick där jag ägnar halva min kraft åt att glädjas över andra lags motgångar. Att agera så känner jag vore oerhört barnsligt och jag är innerligt glad att jag inte tillhör den sorgliga kategorin människor.

Kommentarer
Postat av: Lakej

Pissa Pissa på Pissa på Tingsryd!

2011-01-13 @ 15:37:16
Postat av: 1923

haha, lakejen slår huvudet på spiken. Bara för att förstärka syftet med det här inlägget så släpper vi igenom hans kommentar.

2011-01-13 @ 15:40:42
Postat av: Krut

Lakej: O det kommer från en supporter vars förening stoltserar med "Aldrig hata, alltid älska." ?

2011-01-13 @ 15:56:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0