Torka

Jag drabbas med jämna mellanrum av bloggtorka. Vad ska jag egentligen skriva om och hur lyckas jag knyta ihop rubriken, hockeyn med mina omvärldsbetraktelser? Även om det säkert inte alltid framgår så försöker jag oftast ha en röd tråd genom mina inlägg, något som jag tycker att jag har lyckats väldigt bra med de senaste dagarna. Idag är det dock helt tomt och den stundande vårfloden känns till exempel inte direkt jämförbar med hur mina vänner i Australien har det. Snarare är det nog bristen på floder, torkan alltså, som får bli det här inläggets röda tråd.
***
Några som nu med all säkerhet inte har skrivartorka är kvällstidningarna. "Let´s dance-bråket mellan Ranelid och svenska akademien" basunerade löpsedlarna ut igår. Visst är det för härligt att programmet är igång och att Let´s Dance återigen kan bli ett prefix till nästan vad som helst. Vad media skriver om och vad svenskarna bryr sig om för oväsentligheter resten av året är för mig en gåta. Tack Let´s Dance för att ni åter för in lite väsentlighet i vår vardag.
***
Ett enkelt och bra (tveksamt kanske) sätt att kringgå bloggtorkan är förstås att hitta på sina nyheter. En av de bästa bloggarna i den grenen slog igår på stora trumman om värvningen av "en offensiv back med VM medalj av högsta valör och flera NHL matcher i bagaget. Det kommer i så fall vara den mest välmeriterade spelaren som spelar i alla div 1 klubbar hittills den här säsongen". Idag dementerade bloggaren sig själv och förbannade desom sprider ut falska rykten och ifrågasätter syftet med att plantera dem. Stor humor då det kommer från en blogg som lever på hittepå-nyheter, indicier, falsarier och illvilja.

Kommentarer
Postat av: s

2011-01-12 @ 11:19:04
Postat av: KG

Det går inte att ta miste på vilken blogg du syftar på. Beskrivningen är klockren. Själv har jag slutat besöka den för länge sen. Det kändes som att frivilligt besöka avfallsanläggningen och rota i soporna där.

2011-01-12 @ 11:26:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0