Fläsket är stekt

En lördag som denna så är vildsvinskotletterna som fräser på spisen och engelsk cupfotboll ett alldeles ypperligt tidsfördriv. På Swehockey har dessutom J20 bortavunnit mot Södertälje vilket är värt att glädja sig över.
***
Mitt senaste inlägg var kanske inte den här bloggens mest välskrivna men det sammanfattade gårdagskvällen ganska bra. Det finns oerhört mycket frustration och känslor runt TAIF just nu, något som kommer fram på allehanda vis. Efter förlusten mot Troja skrev jag "Tingsryd var fullkomligt bedrövliga ikväll. Så bedrövliga som vi har vant oss vid att vi med jämna mellanrum kan bli. Men det är så fruktansvärt tråkigt att se" och "det fanns många på läktaren som hade mått i alla fall lite bättre av att se lite känslor, lite besvikelse från spelarna", ord som känns passande även nu. Vad som sker i TAIF känns svårt att förstå, för en vecka sedan spelade vi bra och vann mot Västerås. Den segern följdes upp av en straffseger mot Oskarshamn för att sedan följas upp av två bottennapp mot Troja och Sundsvall. Det är ytterst beklagligt att vi inte kan prestera eller leverera mot bottenkonkurrenterna.
***
Efter gårdagens match så blev det både en, två och tre gravöl inne i Växjö. En skön soffa, bra sällskap samt spotify med Marit Bergman och Mando Diao-tema gör att även en skitkväll kan sluta ganska bra. Dock är jag av okänd anledningen fläskläpp rikare sen igår kväll, men jag antar att det är något man får ta när frustrationen tar överhanden.
***
Imorgon är det bortamatch mot Borås, och all heder åt er som åker dit efter veckans käftsmällar och de senaste årens tragiska Borås-facit.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0