Årets sista

Om en vecka åker jag till Sydkorea, men redan ikväll ser jag min sista match för säsongen. Det känns lite abrubt och rumphugget att lämna laget i ett läge då ingen kan veta vart det här bär hän. Men en seger ikväll så är vi på rätt väg igen, en förlust och vi får börja om på fredag igen.
***
SMP har uppmärksammat den kampanj som idag drar igång ikväll i Dackehallen. Via supporterled har det skapats en rörelse för att visa att vi vill vara med, att vi vill bidra och att vi vill vara kvar. Det här är en unik kampanj på så sätt att TAIF inte är inblandade i dess utformning. Det är inte TAIF som har gått ut och bett om pengar, det är supportrar som har gått samman för att hitta sätt att stärka stödet till TAIF. Det är det här som är stolthet, hjärta och tradition.
***
Nu när det bara är en vecka kvar så börjar det bli dags att ta tag i än det ena och än det andra. I eftermiddag innan hockeyn så åker jag hem till min syster för att spender lite kvalitativ tid dels med hennes sönder samt med min farmor. Trevliga måsten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0