Aldrig ger vi upp

Ikväll är det hemmamatch mot Leksand och förutom att ni ska vara där, så ska ni även signa upp er för Selmaklubben. Nu är det dags att vi visar att TAIF är kronobergs stolthet och bevisa att våra grundläggande värden bär.

Det finns miljontals idrottsföreningar och klubbar i världen. Sedan finns Tingsryds AIF. Den lilla föreningen med det stora hjärtat. Den lilla bygden i den stora hockeyvärlden. Vi är alla medvetna om det unika med TAIF. Föreningens långa historia har skapat minnen och djupa band till föreningen. Vi har mött både med och motgångar, toppar och dalar. Men vi har alltid knutit näven och tillsammans fört traditionen TAIF vidare. Detta är något vi är och bör vara väldigt stolta över.

Det har länge sagts att TAIF är en för liten förening för elithockey, att vi saknar tillräckliga resurser för att hävda oss på elitnivå, att framtidens elithockey inte har plats för en liten förening som TAIF. Vi vill inte förhindra framtiden. Vi vill föra TAIF in i den. Vi vill göra detta tillsammans med andra TAIF:are genom att visa resten av Sverige vad Stolthet, Hjärta, Tradition verkligen innebär. Vi vill bevisa för både oss själva och andra att våra grundläggande värden bär, även i framtiden.

Från supporterled har det nu startats en kampanj för att stärka föreningen och föreningens koppling till sina supportrar. Det är vi som gör TAIF unikt och genom denna kampanjen visar vi att ett starkt lokalt stöd är nog så viktigt för att kunna hålla en förening på allsvensk nivå. Innan och under kvällens match mellan Tingsryd och Leksand kommer supportrar att anordna en kampanj som syftar till att stödja TAIF i sitt mål att etablera sig i Allsvenskan. En kampanj av supportrar som vill visa sitt stöd för Tingsryds AIF tillsammans med andra supportrar.

Genom att stödja TAIF kan även du bli en del av oss som vill bevara och stötta något alldeles unikt; Tingsryds AIF. Med denna kampanj vill vi supportrar hjälpa och stötta TAIF med målet att etablera sig som ett lag i Hockeyallsvenskan! Även ditt bidrag är viktigt, och tillsammans kan vi supportrar stötta Tingsryds AIF. Målet är att öka omsättningen för den ideella sponsringen från supportrarna. Kampanjen kommer vara fortlöpande och mer information kommer. Slut upp och dra ditt strå till stacken!

Aldrig ger vi upp!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0