Hard bass

Yotubeklippet med Hard bassande Tingsrydfans sprider sig över nätet och är nog snart det mest sedda TAIF-klippet på youtube. Att alla utomstående ska förstå räknar jag inte med och för dem så måste det verka oerhört fånigt. För folk som tror att det här är på allvar så måste det verka oerhört fånigt. Men om man vågar ha lite självdistans så är det här klippet fantastiskt roligt. Själv tycker jag nästan det roligaste är att gissa mig fram till vilka som döljer sig under de grönvita maskerna. 
***
Tuppen sitter i USA och avslöjar TAIF's nyförvärv via Twitter. Flera dagar innan det blir officiellt. Idag upprepades nyheten från andra twittrare. Om det nu stämmer vet jag dock inte, då det inte har kommit någon bekräftelse på övergången.
***
Efter den senaste veckans omtumlande händelser så har jag inte haft tid att ens börja fundera på att jag ska åka hem. Idag slog det mig att jag har en flight om 48 timmar så nu är det dags att ta tag i saker. Framför allt behöver jag tvätta, packa samt köpa nödvändiga presenter innan jag kan lämna. På fredag kväll är jag i Sverige igen och på lördag går jag på ishockey. Just nu känns det oerhört långt borta, men det kommer med all säkerhet att gå snabbt och snart sitter jag i Malmö Arena. Nu verkar det som att det inte blir någon bussresa till Malmö, vilket är oerhört tråkigt (och dåligt). En lördag i Malmö borde definitivt locka folk, helt oförståligt att det inte gör det.
***
Bofors Bobcats säljer sitt namn. Initialt är jag som alla nog vet givetvis helt emot att föreningar säljer ut sina namn. Men om de nu tvunget ska byta namn så kan väl Karlskoga vara accepterbart. Att de dessutom byter från vapentillverkarnamnet Bofors får väl ändå anses vara lite bra, speciellt nu i dagarna då Sveriges vapenexport slår nya rekord. Jag såg att "Bofors Killing Machines" var ett förslag på alternativt nytt namn. Hur som helst så lär vi nog fortsätta kalla dem Bofors, precis som Dackehallen heter Dackehallen.

Kommentarer
Postat av: Tysken

Vem är "Neddy"?

2011-12-07 @ 16:21:59
Postat av: Hockeyvän

På den gamla goda tiden i den gamla Allsvenskan, innan Elitseriens tid hette Bofors KB Karlskoga. Och innan dess tror jag också att man har haft namnet KB65.

Oavsett vad dom heter, kommer att heta eller har hetat så är dom årets stora Allsvenska positiva överraskning.

2011-12-07 @ 21:04:49
Postat av: Staglaberget

Hahaha! Skönaste klippet på bra länge.

2011-12-08 @ 16:46:41
URL: http://staglaberget.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0