All it took was a moment, all you gave was a smile...

Trots att jag inte har ett särskilt fullspäckat schema medans jag är hemma så känns det som om jag har hunnit med mycket idag och har mycket att se fram emot i veckan. Idag har jag besökt Samarkand, polisen, bolaget, samt systersönerna. Imorgon är det dags att åter ge sig in i julklappsjakten och försöka lösa alla de sista julklapparna innan det blir panik på något vis. Såna här tider bjuder även på en hel del återseenden och för den bloggläsare som har varit med ett tag så kan jag berätta att jag räknar med att se Italienskan, Skånskan, den Vackra Damen från Flen samt en Trollunge inom den närmsta veckan. Sämre kunde man helt klart haft det.
***
Att det satt nio olofströmare på läktaren i lördags och sjöng att Larry Pilut är homosexuell var mest bara tragiskt. Senast jag hörde den ramsan så slutade det med att Olofström fick sig ett nyförvärv av klass. Kanske var det något liknande de hoppade på igen.
***
Musikhjälpen har dragit igång. En jultradition så god som någon.
***
Trojas vändning igår var förstås beundransvärd på alla sätt och vis. Tråkigt för oss TAIFare att det dock verkar hopplöst för oss att komma ikapp. När vi väl tar in ett par poäng så svarar Troja för en ny skräll och utökar återigen avståndet neråt. All heder åt Troja, men vi ska helt enkelt förbi dem. Likadant känns det i botten, där vi gång på gång utökar avståndet neråt innan Sundsvall eller Borås tar en ny skrällseger. Ikväll håller Sundsvall, än så länge, ut mot Rögle och kan ta nya skrällpoäng. Det känns som om lagen i botten gång efter gång visar att de inte är så långt efter. Antingen är bottenlagen helt enkelt bättre i år, eller är allsvenskan lite sämre. Eller är det bara en känsla jag får eftersom vi i år försöker dra ifrån, och förra året försökte komma ikapp.
***
Att SMP bevakar Lakers mer än oss och Troja är förståligt, men det här med juniorlagen var förstås för mycket. Idag på twitter kom det ett "Haha" som svar från Daniel Rydström då det föreslogs att utöka bevakningen en aning. Det märktes redan i somras då nyförvärv till deras J-lag skapade mer rubriker än vad några av våra juniorlagsspelare någonsin fått tidigare. Ett Växjölag i J20 Superelit verkar vara något unikt och fullständigt enastående. Något som verkar ha glömts bort i vårt fall.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0