Det är långt kvar

Halva serien är spelad, och det är därmed väldigt många poäng kvar att spela om. För alla grönvita som börjar bli oroliga så vill jag bara påminna om att det återstår 25 omgångar. Vi har med andra ord en lång väg kvar att vandra innan det här är över. Efter en förlust i Ljungby och genomklappningen mot Mora så spred sig dock ängsligheten och misstron ganska omgående. Om man läser lite runt på internet så nämns vår formsvacka inför kvällens match mot Borås, vilket man kan tycka är lite magstark. Men vi får räkna med såna svängningar, vi och alla andra är så vana vid TAIF´s formsvackor så efter två förluster räknar alla med att en ny har inletts. Oavsett vilket så är naturligtvis kvällens match oerhört viktig. Vi vill inte på allvar vara indragna i bottenstriden, och ska vi undvika det så krävs det nog seger ikväll. Och att vinna borta mot Borås ska väl inte behöva vara särskilt svårt...
***
Promoe sjunger om vad fler borde ta upp. Bristen på en samlad och vältalad opposition, medias fokusering på ickefrågor och uteblivna granskning, samt den allmäna likgiltigheten är så fruktansvärt frustrerande just nu.
***
Vad jag har hört från Gröna Brigadens fest i lördags så låter det som att det var en fest i sann Gröna Brigadenanda, på gott och ont. Det hade helt klart varit kul att vara där, men jag är glad nog över att få vara i Malmö på lördag.
***
Om det nu stämmer att att Sean McMonagle frivilligt tog på sig matchstraffet i lördags för att låta Johner spela vidare i matchen så tycker jag att det är en gest som är oerhört värd att lyftas fram. Enligt rapporter så var Johner den skyldiga, men domaren missade hans nummer. Och för lagets skull så 'erkände' McMonagle därför förseelsen och åkte ut i omklädningsrummet. Pinsamt för domaren, hedervärt för McMonagle.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0