Dec. 2, 2011

Gröna Brigaden drar som sagt iväg en buss till Malmö nästa helg. Det är ett matstopp planerat på vägen och jag försöker nu lobba för att det stoppet läggs i Malmö istället. Dels skulle det givetvis gynna mig personligen då jag kommer att befinna mig i Malmö under dagen, men tror även det skulle glädja flera av Mer-än-tio-milarna som finns i regionen. Dessutom tror jag nog att det finns många på GB-bussen som hellre dricker ett par öl i Malmö än äter på Mcdonalds någonstans utmed vägen. Sen kan det givetvis finnas rent logistiska problem som jag inte känner till.
***
Hade jag haft tillgång till något arkiv med hockeyresultat så hade jag berättat för er att idag är årsdagen av vår första seger i Sunnerbohov i vad som kan kallas modern tid. Jag var där, Matitsyn gjorde mål, vi slog 20 icingar i sista perioden och vann med 5-...4 tror jag. En sjukt minnesvärd match, men vilket år det var kan jag inte minnas.
***
Sverige säljer JAS till Schweiz och vi befäster vår plats som världens största vapenexportör per capita. Om vi nu inte längre ska vara bäst i världen på välfärd och i en tid då klyftorna i samhället växer än mer så får vi väl glädja oss åt att vi är bäst på något...
***
Viasat har släppt en nyomgång TV-matcher och den här gången ser det ut som att jag kan glädja mig åt tre sändningar till våren, Örebro-TAIF, TAIF-Troja samt TAIF-Rögle. Om det nu är så att man kan köpa även Viasat hockeys sändningar över nätet, men det räknar jag med.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0