Alltid dessa Troja

Igår hade vi återigen chansen att ta oss förbi Troja. Det känns som om det är en evig kamp som vi har bedrivit i närmare 20 år nu. Gång på gång försöker vi. Vi närmar oss. Närmare, närmare, sen förlorar vi i Sunnerbohov och är tillbaka på ruta ett igen. Det påminner om Gary Linekers beskrivning av fotboll; "Soccer is a game for 22 people that run around, play the ball, and one referee who makes a slew of mistakes, and in the end Germany always wins." Nåväl, seger på lördag så är jakten igång igen.
***
Du ska väl gå på Gröna Brigadens fest efter Mora-matchen på lördag? Sitt inte och håll inne med din anmälan bara för att du inte tillhör kärnan i GB. Alla TAIFare är välkomna. Gröna Brigaden fyller 30 år, något som inte sker varje dag.
***
Livet är ta mig fan väldigt märkligt. Ibland är det svårt att förstå sig på alla lustiga irrvägar som ödet tar oss på. Frågan är bara om man ska följa med tåget eller om det är klokast att stiga av innan det börjar rusa för snabbt åt fel håll.
***
Jag har börjat fundera lite på hur många Skåne-TAIFare det finns egentligen. Det är Malmö - TAIF nästa helg och jag och ett par vänner har planerat en fredagkväll i Malmös nattliv följt av hockeyn på lördagen. Kanske vore det läge för en pubsamling i Malmö. Gröna Brigaden åker med en buss till Malmö, så de lär nog inte ha tid för någon pub. Men vi (ni!) lokala kanske är intresserade. Vad säger ni? Rulle? Joffemannen? Jonas i Helsingborg?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0