Innebandytankar

Nog för att det är ett par veckor sedan nu, men jag tycker ändå att innebandymatchen mellan TAIF och GB är värd att nämna. Som ni säkert känner till så har jag i alla år ägnat mig åt att vara en medioker innebandyspelare runt om i Kronoberg. I och med min flytt till Korea så har jag stigit i innebandy-hierarkin och är här en spelare av yttersta klass som tillhör de 4-5 bästa i ligan och tränar ihop med landslaget. Därför kändes det som ett ganska naturligt steg i min stegrande innebandykarriär att komma hem till Sverige och helt plötsligt vara aktuell för att spela uppvisningsmatcher i innebandy.

Även om SMP skrev att TAIF körde över oss, så tycker jag att det var en ganska jämn match. Jag hade väntat mig att hockeylirarna skulle ha betydligt mer att ge på innebandyplanen. Hade det inte varit för att orken tröt hos supportrarna i slutet av matchen så hade nog inte siffrorna runnit iväg som de gjorde. Och hade TAIF ställt upp med en riktig innebandymålvakt istället för en Johan Salomonsson med benskydd, klubba och plockhandske så hade definitivt undertecknad gjort i alla fall ett mål.

Men, nu var kanske inte resultatet det viktigaste i den här matchen så ingen anledning att tjata om det. Det var helt klart en rolig match att spela, och väldigt roligt att det kom så pass mycket publik som det gjorde. Den enda besvikelsen för egen del var att Robin Jacobsson inte nappade på mina inviter till lite gruff. I flera byten så slog jag honom på vaderna med klubban för att få en reaktion, men han skrattade mest åt det hela. Jag antar att jag kanske ska vara glad åt det så här i efterhand. Ett roligt event i alla fall och förhoppningsvis blir det en chans till revansch nästa år.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0