Right on

Jag fick precis ett mail från s24.se, något ord om ändringar i spelschemat nämndes dock inte utan enbart massa tjafs om hur oerhört bra de kommer bevaka mitt favoritlag i allsvenskan i höst. Jag antar att de därmed står fast vid sitt något suspekta beslut från häromdagen.
***
Vad jag gör i Korea den här gången? Det kanske skulle nämnas så slipper ni undra. Efter att ha varit här under två perioder tidigare med förutbestämda uppgifter så åkte jag nu hit igen för att helt enkelt skaffa mig ett jobb. Nu är det dags att stå på egna ben och ta de första stegen mot en eventuell framtid. Tanken är att skaffa mig ett jobb i någon av de organisationer som jobbar med mänskliga rättigheter, eller brist på desamma, i NordKorea. Idag var jag på en intervju som kändes som en fullträff, och om allt faller på plats så är det nog både ett drömjobb och ett första steg mot det där Nobelpriset.
***
"Detta vi upplever är en unik idrottshistoria", säger Anders Öman till SMP idag. Var det någon som sa hybris och storhetsvansinne?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0