Ang Laudius.

Frågan är vem det här är pinsammast för om övergången till Tingsryd blir av. För oss supportrar som nu återigen måste svälja stoltheten, eller för Laudius som tvingas återvända med svansen mellan benen.

Kommentarer
Postat av: Lakej

Grattis!

Nu får ni tillbaka mannen ni spydde galla över för precis 1 år sedan. Hur kunde han, hur vågade han, vilken idiot han var. Ja jävlar.Men ni gör väl som vanligt, vänder kappan efter vinden, välkommnar honom tillbaka och fortsätter som om ingenting har hänt. Precis som när ni värvade CJ.Förra året skrev du ett inlägg om människor och möss till Hillding/Laudius. Just nu skulle jag vilja säga att det är TAIF som liknar mössen medan Laudius virar TAIF-ledningen och supportrarna runt ena fingret och gör precis vad han vill.

2011-04-25 @ 13:22:33
Postat av: 1923

Det var nog första gången på länge du skrev ett inlägg utan att svära eller att kalla mig för patetiskt eller pinsam osv. En klar förbättring.Jag vet inte riktigt vad du menar med CJ. Hade du varit på Dackehallens läktare så hade du nog märkt att han inte varit särskilt hyllad.Och min liknelse av Hilding och Laudius vid möss står jag för. Vad de gjorde är inte okej. Det är inget som är förlåtet. Jag vill inte ha någon Laudius i TAIF.Men jag är så pragmatisk att jag vet att om den dagen kommer då Laudius, eller CJ för den delen, åter spelar för TAIF så tjänar jag inte klubben på något som helst vis genom att visa mitt missnöje. Det missnöjet visar jag i så fall hellre inåt än utåt. Bara för att vi inte buar ut CJ så betyder inte det att alla har accepterat och förlåtit. Detsamma kommer i så fall säkerligen ske med Laudius. Peter Andersson är väl det enda exemplet som öppet har hånats från läktarplats trots att han fortfarande har spelat i den grönvita tröjan

2011-04-25 @ 16:32:43
Postat av: Hockeyvän

Jag tycker inte det vore fel att ta tillbaks Laudius. En duktig lirare som TAIF känner till och tvärt om.

Det var knappast hans fel (eller Hildings) att deras agent lät Växjö störa (värva) duon mitt i kvalserien.

Dock måste han nog gå ner i lön nu, vart han än hamnar.

2011-04-25 @ 19:01:21
Postat av: Lakej

Som sagt. Vända kappan efter vinden kan man också säga.

2011-04-25 @ 21:42:23
Postat av: 1923

Ingen förvåning att vi definerar uttrycket "vända kappan efter vinden" olika. För mig betyder det att man ändrar åsikt ganska omgående för att göra det bekvämt för sig. Det anser jag definitivt inte att jag gör i det här fallet.

Jag vet inte vad uttrycket innebär för dig, men om vårt tysta missnöje kan klassificeras som "vända kappan efter vinden" i din begreppsvärld så har vi helt enkelt rätt båda två.

2011-04-26 @ 02:22:40
Postat av: Lakej

Ni vågar knappast kritisera TAIF om de värvar tillbaka Laudius. Därav menar jag att ni verkligen vänder kappan efter vinden. Ni kommer liksom bara acceptera det och gå vidare. Till hösten är han eran kelgris igen. Precis som CJ.

Försök inte manipulera folk med något annat 1923.

2011-04-26 @ 14:48:58
Postat av: 1923

Där går våra åsikter isär igen, då jag inte upplever att någon har behandlat CJ som någon kelgris. Långt därifrån. Men det är möjligt att jag har fel även där.

2011-04-26 @ 15:53:44
Postat av: lakej

Värst vad ni värvar mycket från VLH nu då. Va?

Förklaring? Avundsjuka och en tro på att ni kan gå upp i elitserien också bara ni värvar våra spelare? eller?

Ja ni är väl lika naiva som vanligt.

2011-04-27 @ 19:09:12
Postat av: Re; Lakej

"Ni vågar knappast kritisera TAIF om de värvar tillbaka Laudius."Har du varit inne och läst på GB:s forum de senaste dagarna? Gör det annars....

2011-04-28 @ 03:00:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0