Växjö - Tingsryd

Så var premiären avklarad. Ingen kan påstå att matchen levde upp till de högt ställda förväntningar och till allt det försnack som har handlat om allt annat än hockey. Jag vet inte om de grönvita var nervösa, eller om det gick för snabbt, för det var väldigt många passningar som hamnade bakom medspelarna och puckar som slarvades bort till höger och vänster.

Växjö vinner väldigt välförtjänt sett över tre perioder. De vinner alla andrapuckar och puckar som studsar och far. Lakersspelarna var helt klart mer på hugget, kanske var de mer förberedda på vad som väntade. Det finns många Tingsrydspelare som behöver höja sig ett par snäpp om den här säsongen ska bli framgångsrik. Det finns intentioner där men målskyttet lyser fortsatt med sin frånvaro.

Vad som händer på läktarna är ibland minst lika spännande som vad som sker på isen. Utan dra några högre växlar så levde vi inte upp på läktarna till det rykte vi har gjort oss förtjänta av. Men det har genom åren blivit en välbekant läxa. Vi TAIFare är många, men när Gröna Brigaden blandas upp med 'vanliga' åskådare så blir alltid stämningen lidande. Dock kul att se många bekanta ansikten från både dåtid och nutid på plats.

Analysen blir inte längre än så ikväll. Det är bättre jag återkommer imorgon med alla roliga detaljer som är värda att nämnas.

Kommentarer
Postat av: ove

läktarmatchen lät som en katastrof i tv. var det verkligen premiär? var det sveriges "hetaste derby"? var höll alla lakejer hus? var det inte deras egen hall, premiär, triumf? "ge mig ett T" ekade högt ett par gånger, annars var det väldigt tamt...

2010-09-16 @ 09:52:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0