Härliga måndag

”Kalla händer, varmt hjärta” fick jag ofta höra i bortre Asien. Mina händer är av tradition väldigt kalla, så i fredags köpte jag mig ett par vantar som jag nu gladeligen bär på vägen till jobbet. Och då är vi inte ens inne i oktober ännu…
***
Nu har det i och för sig bara gått fyra omgångar, men nu känns det som om vi kommer till ett skede där Tingsryd AIF ställs på prov, ett tillfälle för oss att lämna besked och visa var vi står. Bortamatcher mot Borås och Mora samt hemmamatcher mot tippade topplagen Malmö och Leksand. Nu blandas serielunken med matcher mot så kallade storlag. Det har känts ganska bra hittills, och nu gäller det att vi håller i det här och fortsätter göra mål och ta poäng. Det var mycket tal inför serien om att vår så kallade superfemma var tvungen att leverera, för annars skulle vi få problem. Nu känns det nästan som att det än så länge är vår andra, tredje och fjärde superfemma som har levererat mest, och vi lever ändå. Det ser jag som ett styrketecken.
***
Som startsida i min webläsare har jag en RSS-läsare som visar alla senaste inläggen från de bloggar jag följer. Igår när jag satte på datorn och efter en helg med innebandylaget så fanns där 52 inlägg för mig att läsa. Det kräver sin man för att hålla sig uppdaterad om vad som händer i bloggvärlden.
***
På tal om måltorka, i statistiken för effektivitet ligger Tingsryd femma med en utdelning på 12.84 %. Inte så illa trots allt, speciellt inte med tanke på att det känns som om vi bränner fruktansvärt mycket chanser.
***
Efter en del tvivel och barnsjukdomar så känns det nu som att jag har hittat rätt i mitt jobb. Polettern har fallit ner, pusselbitarna har fallit på plats och jag börjar känna mig allt mer i kontroll över situationen. Idag kändes det, trots måndagmorgon, en mindre bakfylla och för lite sömn, upplyftande att gå till jobbet.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0