Tingsryd - Västerås

Jag sitter här nu och surfar runt bland forum, hemsidor, nättidningar samt bloggar och läser om gårdagens seger. Som saker och ting utvecklade sig så känns det som om det nog kan visa sig vara en väldigt viktig seger. Trots underläge tre gånger om så vinner, vi gör många mål och det känns som om femmorna är lite mer harmoniskt komponerade nu. Tingsryd gör det bra helt klart, men det var tydligt hur svårt vi hade i första perioden när Västerås satte hög press. Lika tydligt är det att vi drar på oss för många onödiga utvisningar. Å andra sidan blev det tydligt att vi kan ha ett väldigt bra power play. Med den spetskompetens vi har i laget ska vi kunna göra en hel del mål i power play, och det började bra igår.

Igår var jag runt lite överallt i Dackehallen. Första perioden såg jag från mittlinjen, andra perioden ifrån Skybaren och till den tredje perioden tog jag plats på ståplats i trakterna kring Gröna Brigaden. På tal om publik så kan man ju konstatera att det är nya tider när vi har 2700 på läktarna och ändå är jag inte riktigt nöjd. Och ännu mer på tal om publik så kan jag inte låta bli att tycka synd om bortasupporters som kommer till Dackehallen, för jag undrar hur bra man ser från den där bortasektionen egentligen.

Efter matchen blev det en tur ut på pubarna i Växjö, vår stad. Därför är huvudet lite tyngre än vanligt idag och nu när röstandet är avklarat ser jag fram emot en trevlig eftermiddag i soffan men bra fotboll varvat med valvaka.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0