Söndagshäng

Den stora kaffekannan är fylld, bullarna är värmda, rösterna lagda, gästerna anlända, Swehockey på datorn och Liverpool fortsatt krampaktiga. En söndag som än så länge följer alla traditioner.
***
TAIF J20 - Södertälje J20 3-5. Crus Rydberg har tagit steget in i J20 nu och gjorde 1+1 idag. Övriga målskyttar var Filip Owesson och Sebastian Gersér.
***
Efter premiären i Växjö var det mycket intern kritik mot den grönvita insatsen på läktarna. Samtidigt har jag ett par semi-neutrala vänner som var på plats och som nu sitter i min fotbollssoffa och talar gott om bortaklacken i onsdags. Efter gårdagens match så är folk lite mer nöjda med vad som presterades på läktarplats och tongångarna är lite positivare. Men jag tycker inte att den goda stämningen i Dackehallen handlar så mycket om sång. Dackehallen är som bäst när hela publiken står upp som en och gemensamt väller fram med applåder och handklapp. När ljudet gungar fram mellan ståplats och sittplats. Det är inte så viktigt vad vi skriker eller sjunger, det viktiga är att det byggs upp en ljudkuliss som bär fram laget. Något som vi kan vara fruktansvärt bra på att åstadkomma.
***
Division 1F inleds idag med bland annat Karlskrona - Gislaved. Någon som är avundsjuk nu?
***
J18 spelar borta mot Linköping och ligger under med 3-2 med sju minuter kvar. Målskyttar är de nya bekantskaperna Henrik Bengtsson och Albin Karlsson.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0