Sept. 1, 2010

Känns det här igen? Det är alltså fler än vi som köper upp biljetter för att distribuera till rätt personer. Men jag antar att det bara är Lakejerna som inte klarar av att gå på ishockey utan att ha öronmärkta biljetter. Idag dök det återigen upp ytterligare ett par biljetter till premiären för vår del. Vi vill framförallt ha biljetter till sektion 4, men för er som vill ha det lite hetare om öronen så fungerar äkert sektion 2 och 3 också. När nu inte hemmafansen verkar vilja ha dem så är det ju bättre än inget, så att säga. Hur som helst så kanske det kan löna sig för er utan biljetter att klicka in sig med jämna melllanrum på den här länken och hoppas att det har dykt upp någon biljett.

Idag är det dags för ny träningsmatch mot Oskarshamn. Eftersom jag inte är uppbokad på annat håll så får det bli en sväng ner till Tingsryd. Om inte annat så ligger mitt säsongskort fortfarande och väntar på mig, och det känns som att det börjar bli dags för att hämta det nu. Matchen i sig vet jag inte om jag har så mycket att säga om, men jag hoppas få se Simon Stark och Christoffer Björklund göra mål. Jag har nog mer att säga ikväll efter matchen hoppas jag.

För övrigt börjar den vanliga Växjö-känslan nu slå till på allvar. Växjö är min stad, och jag trivs egentligen här. Men efter att ha varit iväg ett par månader så brukar det alltid komma ett bakslag då tillvaron har blivit vardag och längtan bort just för tillfället är stor. Jag har just nu skaffat både jobb och hus, och vet att saker och ting egentligen verkligen går min väg. Men ändå kan jag inte låta bli att sitta och söka efter utlandstjänster och nya, eller gamla, resmål. Korea lockar fortfarande.


Kommentarer
Postat av: turew

Det finns biljetter till sektion 4, men lakers vägrar släppa dem på nätet av någon anledning...



Fattar inte varför de gör såhär, är det inte först till kvarn som gäller? Har aldrig varit med om en klubb som inte VILL sälja biljetter... inte konstigt de har så kassa publiksiffror!

2010-09-01 @ 11:31:50
Postat av: 1923

Det finns?

2010-09-01 @ 11:44:54
Postat av: turew

Yes, bara o ringa kansliet o fråga dom. De sa att de hade ett "stort antal" biljetter till sektion fyra!

Jag frågade varför de inte ligger ute på nätet. Det hade de inget svar på!!!

2010-09-01 @ 14:01:25
Postat av: turew

...och nu fanns det "ett fåtal" biljetter ute på nätet igen. Mycket märkligt sätt att hantera detta på på av clownerna!

2010-09-01 @ 14:08:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0