Sabato

Tiden är visst inte helt ur led ändå. Min nyktra helg blir ett minne blott när det nu visst visar sig att jag ska på 25-årskalas ikväll. Då det är innebandylaget som står för festligheterna finns det ingen anledning att tro att det blir en stillsam tillställning.

Som uppladdning blir det en sedvanlig fotbollslördag med folköl och stryktipskuponger nere på söder i Växjö. Söder passar mig väldigt bra idag eftersom det eventuellt är ett av de sista tillfällena jag får att besöka samboparet innan de avancerar till att bli en liten familj. Vårt stryktipsande och vårt deltagande i Aftonbladets Premier Manager ger en extra krydda till matcherna och helt plötsligt kan Newcastle - Blackpool te sig intressant. Den tjocka magen vid sidan om TV'n ter sig faktiskt också ganska intressant och spännande, på sitt sätt.

Innan jag cyklar ner mot söder så blir det givetvis dock TV-pucken för att se VCR, Lill-Pilut, lillebror Ekman-Larsson och de andra spela semifinal mot Östergötland. Matchstart kl 13 och direktsänd på SVT1.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0