It´s friday, I´m in love...

I morse vaknade jag förkyld, trött och sur med regn utanför fönstret. Hade gärna laget kvar lite längre men efter en kopp kaffe till Gommoron Sverige och en promenad i regn till jobbet vaknade jag till och insåg att det trots allt inte är särskilt många timmar kvar till helg.

Det känns allt mer som att det återigen börjar bli dags att planera framtiden. Just nu känns det som om möjligheterna är oändliga och att världen ligger öppen för mig. Vart vill jag åka? Vad vill jag göra? Dags att bli bofast kanske, eller skaffa sig mer erfarenheter för framtiden. Jag är väl medveten om att det finns en öppen fil in i Korea igen, ett möjlighet som kanske är för bra för att säga nej till. Men är det dit jag vill? Jordanien? Tokyo? Jerusalem? Zimbabwe? Kanske är det dags för den amerikanska kontinenten? Vi får se vad som händer, uppenbart är det i alla fall att Växjö inte är rätt. Växjö är för bekant.

Det blir nog en ganska lugn kväll tror jag. Imorgon ger jag innebandyn en chans, vilket i sin tur kommer innebära att jag kommer sent till Dackehallen. Men kommer, det gör jag. Det känns som om att det kan bli en rolig lördag i Dackehallen. Men det känns också som om det står en del på spel. Tingsryd gjorde en premiär som varken lovade bu eller bä så imorgon vill jag se ett Tingsryd som sätter ner foten och ställer in en färdriktning för den här säsongen. Vad är det vi vill och vart är det vi ska? Med tanke på den status vi har bland många motståndarfans så skulle det inte dröja länge innan domedagsprofetiorna börjar ljuda om vi får en tuff inledning.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0