Här? Där? Var?

Jag vet knappt längre var dessa biljetter går att köpa, eller vilka som kan köpa dem. Men jag vet i alla fall att mitt innebandylags omklädningsrum är en högborg för byteshandel med hockeybiljetter. Igår efter vårt tre-timmars pass, som tack och lov bara blev två timmar, skedde en ny utdelning av biljetter oss grönvita sympatörer emellan. Det finns en oerhörd längtan efter denna match och det känns som om vi TAIFare sällan har sett en premiär så mycket som vi gör mot vår allsvenska comeback.

Träningen igår startade med ett löp-pass på fem kilometer där jag slog alla med häpnad genom att via målfoto kriga mig till en seger. Kondition är inte allt, man kommer rätt långt på ett rejält jävlar anamma också. Efter träningen hade vi som målsättning att undvika att höra resultatet från fotbollen, för att kunna åka hem och se reprisen av matchen som gick på Viasat. Jag och en lagkamrat var riktigt illa ute när vi stannade på Statoil Teleborg för att köpa frukost och Ekot precis drog igång i högtalarna. En rejält högljudd diskussion om färdigpizza räddade oss och vi kunde åka hem och se Sverige springa över San Marino.

Idag ska jag på begravning, och nog känns det som att man kan ha roligare. Men begravningar brukar vara ett bra sätt att göra avslut och gå vidare. Jag blev lite besviken nu när jag såg att Nybro-matchen inte är förrän imorgon, den hade annars varit ett bra sätt att skingra tankarna ikväll. Om inget annat dyker upp så får det nog bli en löprunda ikväll också. Nu ska jag se en dokumentär innan det är dags att putsa skorna och knyta den vita slipsen.

Kommentarer
Postat av: Joffemannen

Jag har övergett alla försök på att undvika resultat för att se bandade matcher eller repriser.

2010-09-08 @ 11:11:21
Postat av: 1923

Jag med egentligen men igår gjorde vi ett undantag, och det lyckades.

2010-09-08 @ 11:12:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0