Ytterligare noterat...

Dagens stora youtube-händelse var att Gröna Brigaden har startat ett konto och ville lägga till mig som vän. Bland annat dök det direkt upp ett par klipp från gårdagens kalas på Harrys. För er som har ett konto på youtube så rekommenderar jag att prenumerera på Gröna Brigaden's nystartade konto, på Holger Berndt's konto och på Lasse Nilsson's konto. De är tre större distributörerna av videoklipp från Tingsryds matcher och genom att prenumerera på dem så serverar youtube dig direkt de senaste klippen varje gång du besöker siten. Väldigt smidigt.
***
Gårdagens citat bjöd Lidhultarn på;
- "Det kunde varit värre. Vi har ju trots allt tagit ett kliv upp på clown-stegen, tänk om det vore premiär mot KHK...
***
Hockeyvärlden på internet är lustig. I vanliga fall brukar vi bli beskyllda för att vara enögda och trångsynta. När nu de flesta TAIFare lägger gårdagens match bakom sig och medger att Växjö vann rättvist så är det plötsligt fel på det. Nu beskylls grönvita 'bloggare och nätdebattörer mest låtsas som att inget har hänt'. Vad vore bättre? Att vi grävde ner oss totalt? Att vi vägrade se framåt? Att TAIFarna ser sansat och förståndigt på gårdagens match tycker jag bara är sunt. Självinsikt kallas det.
***
När jag ser höjdpunkterna från gårdagens match så inser jag att Brage i målet nog var bättre än jag såg från min plats på läktaren.
***
Torsdagkväll innebär numera innebandyträning. Tisdagens träning var nog årets bästa för egen del så vi får väl se om passningarna och avsluten sitter lika bra ikväll. I tisdags hade sportchefen med sig ett tjugotal nya klubbor som vi fick prova och sedan således även ett erbjudande om att köpa. Småttingarna i laget som tycker det är viktigt med hårband, lindor, nya blad och nya klubbor blev som kor på grönbete och sprang runt med de nya klubborna och var själaglada. Själv har jag insett mina begränsningar för länge sen och är väl medveten om att min begränsade talang inte sitter i klubban. Knacka in returer och knuffas framför mål kan jag göra med vilken klubba som helst. Självinsikt kallas det.

Kommentarer
Postat av: J

Att titta på höjdpunkterna gav mig mer hockey mässigt än det man kunde se från läktaren. Växjö måste verkligen ha den sämsta bortastå i hockey-Sverige. Jag tror inte ens 1/3 AV bortasupp. såg matchen i sin helhet

2010-09-16 @ 20:14:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0