Biljetthets. version 32

Jag kan inte låta bli att känna att det vore skönt att slippa skriva mer om de där premiärbiljetterna, men det är nu omöjligt att låta bli. Efter att det kommit en kommentar till förra inlägget om att det fortfarande finns biljetter till sektion 4 så ringde jag helt enkelt upp Växjö Lakers och frågade hur det låg till. Och håll i er nu. De har biljetter till sektion 4, men säljer dem enbart om man kommer till Växjös kansli och påstår sig inte hålla på Tingsryd. De hävdar dessutom att det kommer vara kontroller utanför hallen och alla som har en tingsryd-halsduk på sig har köpt sin biljett i onödan och kommer inte släppas in på den sektion de har köpt biljett till, inte ens till sektion 4. Jag har tidigare sågat alla som påstått att det går stoppa folk från att komma in i en ishall beroende på vilket lag de håller på, men enligt Växjö Lakers kommer de alltså att försöka trots allt. Lycka till!

Vad Växjö Lakers just nu håller på med känns närapå farligt. Att först och främst sälja biljetter fritt utan förbehåll för att sedan sätta upp villkor i efterhand. Det finns nu hundratals TAIFare som har biljetter till den neutrala läktaren, åskådare som VLH anser sig ha rätt att stoppa från att komma in i hallen. Kan någon ens föreställa sig vad som kommer att ske då? Vidare så är sektion 4, som vi köper biljetter till, enligt nätet slutsåld vilket gör att TAIFare köper biljetter till övriga ståplats i sin iver att få se vår premiärmatch. Vore det inte, trots allt, bättre att ha alla TAIFarna på samma sida? Vad tror sig Växjö Lakers kunna åstadkomma mer än att orsaka problem och upprörda känslor? Tomma hot eller ej, att hälla bensin på en redan tämligen het brasa torde inte vara i Växjös intresse.

Just nu känns det som att Växjö Lakers sannerligen har målat in sig i ett hörn och tagit sig vatten över huvudet. Att de tror sig kunna stoppa hundratals personer utanför hallen som helt korrekt enligt konstens alla regler har köpt biljetter till matchen känns bara absurt. Min uppmaning till Lakers är helt enkelt att släppa försäljningen av återstående biljetter till sektion 4 fri för att undvika stora problem. Jag undrar om de vet vad de verkligen har gett sig in på. Det ska i vilket fall bli intressant att se hur de löser detta.

Hur som helst, vill du ha en biljett till sektion 4 så är det bara att åka till Växjö's kansli och låtsas vara neutral. Då släpper de gärna in dig.


Kommentarer
Postat av: Limma

Dom försöker bara skrämmas. Om de tror det blir lättare att urskilja folk från folk genom att de som brukar ha taif-attiraljer med kommer mer anonyma så blir det ju bara än jobbigare för dem. Detta är rent trams och det vet de om.Förresten ser ni någon av de vanliga Lakersfansen som brukar följa TAIFs träninngsmatcher på TAIF-Oskarshamn i kväll så ta personligen och kör ut dem ur hallen, då de inte håller på något utav lagen.

2010-09-01 @ 12:14:53
Postat av: Krut

Stämmer det som 1923 skriver så är det ta mig fan HELT JÄVLA SJUKT.

2010-09-01 @ 13:10:40
Postat av: Limma

Ehh de sitter bara o fantiserar på laakriskansliet eller har de väldigt usel kommunikation. Först skyller de på att polisen satt stopp så de inte får sälja fler biljetter på sektion 4. 10 minuter senare släpper de nya biljetter på sektion 4 på nätet....

2010-09-01 @ 15:43:15
Postat av: turew

Helt sjukt ju!!!Det här får vi banne mig ta tag i! De vet verkligen inte vad de håller på med!!!

2010-09-01 @ 18:31:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0