Allt är som vanligt

På TV'n ekar det av ljuden från klubbor och puckar i en halvtom ishall. I Borås är Taif virriga och hemmalaget kommer i anfall efter anfall. I Blekinge ger lagen ömsom vin, ömsom vatten. Allt är sig med andra ord likt i hockeysverige. Nu såg jag ju inte kvällens match, men av rapporterna att döma var det ingen jätteinsats från de grönvitas sida. Nu känns det nästan som om ett par poäng på hemmaplan kan bli nödvändiga om vi vill hänga med.
***
"Jens hälsar också att det är nu publiken verkligen behövs", skrev borashockey.se idag. Publik: 968 personer. Jag undrar om de höll lika bra låda som publiken på den stekheta matchen Örebro-Almtuna gjorde. Nog för att vi ville lämna div 1 och storklubbar som Tyringe, Osby och Kungälv, men det är inte alla allsvenska lag som direkt lever upp till sin allsvenska status. Förutom rent sportsligt sett då, vilket trots allt är det viktigaste.
***
Kvällens bästa skedde i chatten på Everysport. In kom 'Lennie E:sson' och svarade för lite underhållning i någon minut. Klickade man för hans information så fick man veta att Hans Lagerlöf för två minuter sedan hade bytt namn till Lennie E:sson. Hans Lagerlöf är enligt sin egen info 49 år och kommer ifrån Karlskrona. Sitt första inlägg han skrev var "Svagt av oss. Skrattas i Borås tydligen. TAIF sämsta motståndet hittills. Kaupilla tydligen helt kass.". Hans andra inlägg var"Karlskrona suveräna ikväll. Möter vi dem i kvalet månne?". Oavsett klubbtillhörighet så tycker jag såna här amatörmässiga försök att uppröra kan vara oerhört underhållande.
***
J20 fortsätter att ha det tungt. Förlust mot HV med 5-2 ikväll. Ni som har koll på J20, vart har Rasmus Willman och Patrik Linander tagit vägen?

Kommentarer
Postat av: KHKare

Hahaha, Jag känner Hans L, han är definitivt TAIFare!!! Men resten av hans familj är KHKare ;)

2010-09-29 @ 21:52:18
Postat av: Nisse!

Willman spelar i kallinge och Linander spelar i Valbo HC. Dom båda är födda 1990!

2010-11-13 @ 17:56:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0